Junior

Junior - indmeldelsesblanket


Kære juniorspillere og forældre i Nysted Tennis Club!


Vi er glade for at du/jeres barn vil prøve at spille tennis i vores klub. Alle nye medlemmer har en måneds gratis prøveperiode så man kan finde ud af om man kan lide at spille tennis.  Når prøveperioden er slut, kan man melde sig ind i klubben. Det koster 250 kroner for juniorer for hele sæsonen. I år har vi også et særligt velkomsttilbud hvor nye juniormedlemmer får en ketsjer og en klub-T-shirt. Pengene indbetales på konto 6220-1100484 når prøveperioden er slut. Husk at skrive navnet på tennisspilleren på indbetalingen.


Du kan melde dig/dit barn ind ved at udfylde nedenstående blanket.  Vi skal bruge følgende informationer ved indmeldelse: Tennisspillerens navn, fødselsdag, adresse, en e-mailadresse og et telefonnummer som vi kan skrive til, fx hvis træningen er aflyst. Vi skal også have et telefonnummer på en voksen vi kan ringe til hvis vi får brug for det i forbindelse med træningen. Desuden skal du skrive hvilken størrelse T-shirt barnet bruger.


Nogle gange vil vi tage nogle billeder når vi træner. Dem vil vi gerne bruge fx på vores hjemmeside. Hvis vi gerne må bruge disse billeder fra træningen, skal vi bruge en tilladelse fra forældre/ værge. 


Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til nystedtennis@gmail.com eller ringe til Gitte, telefon:72482397


Mange gode tennis-hilsner fra trænerne

Junior - medlemsoplysninger  


Når du har udfyldt og indsendt denne blanket, vil du snarest blive kontaktet angående det praktiske.


Ønsker du allerede nu at indbetale kontingent, bedes du overføre til klubbens konto reg. nr. 6220 kontonr. 1100484. Husk at anføre dit navn som reference.


Vi ses på tennisbanen.


Venlig hilsen

Nysted Tennis Club - Bestyrelsen


 
 
 
 
 
 
4 - 6 år
8 - 10 år
12 - 14 år
 
Ja
Nej
 
 
 
 

Nysted Tennis Club

Skansevej 17A

4880 Nysted

info@nysted-tennis-club.dk