Nyheder fra bestyrelsen

Kære alle medlemmer!


I er nok lige så utålmodige efter at komme på grus som vi er, og nu er der godt nyt fra baneformændene. De har siden påske knoklet med at gøre banerne, klubhuset og hele klubbens areal klar til denne sæson. 

De har netop meddelt at banerne er klar til at blive spillet på fredag d. 8. maj. Husk at booke baner via vores system Supersass, der ligger på vores hjemmeside. Hvis I ikke allerede er oprettet som brugere derinde, så ligger der en instruktion til hvordan man kan gøre det. 

Vær sød at indbetale kontingent for sæson 2020 til vores konto: Priserne er uforandrede: almindeligt kontingent: 700 kroner, kombimedlemsskab med badmintonklubben: 800 kr. Juniorer og studerende under 26 år spiller for 250 kr. Vi har også sommerhusmedlemsskab og familiemedlemsskab. 


I år har vi fået en ny træner. Han hedder Daniel Stanescu-Jacobsen, og er en meget erfaren træner der er ved at flytte til Nysted. Han er allerede junior-træner i Nykøbing F Tennisklub, og vi glæder os meget til samarbejdet. Daniel vil tilbyde træning til både junior og senior-spillere om torsdagen.   


Det er næppe undgået nogens opmærksom at vi er ramt af en del restriktioner i forsøget på at bekæmpe corona-pandemien. Fx henstillede DGI og DFI til at alle tennisklubber lukkede ned i slutningen af marts måned. Heldigvis er det igen blevet muligt at åbne foreninger med udendørs sportsgrene, hvor der IKKE er fysisk kontakt mellem spillerne, bl.a. tennis. MEN Sundhedsstyrelsen har meldt nogle retningslinjer ud som vi vil bede jer om at overholde:

  • Alle spillere skal holde god afstand før, under og efter spillet. 
  • Man skal selv medbringe ketsjere og bolde, og man må ikke dele ketsjere. Det betyder at medlemmerne ikke må bruge klubbens fælles bolde og ketsjere i år. 
  • Klubhuset, inkl. toilettet må IKKE bruges med mindre det bliver gjort rent dagligt. Det gør vi ikke, og vi henstiller derfor til at I IKKE bruger klubhuset og toilettet. Man må gerne sidde på bænkene, men hold afstand og medbring selv kaffe/te, drikkevarer med mere.  
  • Der må ikke være flere end 10 personer på  klubbens arealer på én gang. Og der må ikke være mere end 4 spillere på hver bane ad gangen. 

Disse retningslinjer har nogle konsekvenser for vores klub. Vi må i år droppe at indlede sæsonen med en festlig standerhejsning. Der bliver derfor ikke nogen traditionel standerhejsning på lørdag, d. 2. maj. 

Da vi indtil videre ikke må være særligt mange i klubben på én gang, har vi valgt kun at lave et begrænset træningstilbud. For juniorne bliver det et lille hold med de spillere der spillede sidste år. For seniorene laver vi en ordning lige som sidste år hvor man kan melde sig til træningen fra uge til uge. Der vil være plads til 8 spillere hver gang. Man får således en time sammen med træneren og en time hvor man spiller sammen på den anden bane.   


Ind i mellem vil vi nok blive lidt irriterede over de udmeldte retningslinjer, men vi må glæde os over at det kunne være meget værre. Fx stod der i nogle af de første udmeldinger at man ikke måtte spille med de samme bolde, og det er jo ærgerligt hvis man en gang i mellem skulle få en bold over nettet, og at modtageren ikke må returnere den - af hensyn til smittefaren. På et tidspunkt stod der også at man ikke måtte bytte banehalvdel, og også det er jo en del af spillet, så vi er lettede over at disse regler er blevet sorteret fra! :-) Vi regner ikke med at vi får særligt svært ved at leve op til de nuværende retningslinjer. 


Vi følger hele tiden de retningslinjer, regler og henvisninger der kommer fra myndighederne og fra DFI/DGI, og vi håber derfor at vi senere på sæsonen kan få gang i en klubturnering, og at vi kan afholde nogle fælles arrangementer med hygge og spil. Foreløbigt glæder vi os bare over at vi igen kan komme til at spille!


Kæmpe stor tak til Baneholdet, David, Steffen, Ole, Henrik og Ruth som igen i år har sikret at vi  har gode baner at spille på, og at hele vores område er tip-top i stand. 

Vi håber vi alle får mange fornøjelige timer på vores fremragende baner igen i år. 


Gode tennishilsner - på to meters afstand!

Bestyrelsen

Nysted Tennis Club

Skansevej 17A

4880 Nysted

info@nysted-tennis-club.dk